Bedrijfsinfo

Leen de Jager-Tweewielers is al meer dan veertig jaar actief in de tweewielerbranche.

Als Fietsspecialist bieden wij u een royale keuze aan stadsfietsen, hybridefietsen, trackingbikes,ATB's, kinderfietsen, electrobikes ed. Natuurlijk hebben wij ook een ruime keus in accessoires en onderdelen.

Wij zijn partner van Fiets van je werk.nl,Nationale Fiets Projecten en Bedrijfsfietsen Nederland.
Werknemers van de gemeente Vlaardingen kunnen profiteren van de gunstige condities die wij afspraken met de gemeente Vlaardingen als zij gebruik wensen te maken van het “Fietsenplan”.
Daarnaast maken wij afspraken met vele bedrijven en instellingen in de regio.

Ook voor reparatie en verzekering van uw tweewieler bent u bij ons aan het goede adres.
In onze werkplaats kunnen wij met de beste gereedschappen en computers (uw electrobike kunnen we vakkundig instellen en programmeren) reparaties en onderhoud uitvoeren.
Onze jarenlange relatie met UNIGARANT staat borg voor een goede verzekering en bij schade supersnelle afhandeling van uw schademelding. De volledige afhandeling wordt door ons in samenwerking met Unigarant online geregeld , het tijdrovende opsturen van papieren en sleutels behoort tot het verleden( is helaas alleen mogelijk bij polissen die via ons zijn afgesloten ).


De openingstijden van onze winkel en van onze werkplaats zijn precies hetzelfde. Da's lekker makkelijk.

Reparaties zijn in principe dezelfde dag nog gereed. Graag repareren wij uw tweewieler na telefonische ( 010 - 4343913 ) afspraak en stellen een GRATIS LEENFIETS ter beschikking(vooraf reserveren is handig).
Prijsopgave vooraf en BOVAG-GARANTIE op de uitgevoerde reparatie zijn bij ons gebruikelijk. .

Naast onze collectie nieuwe fietsen bieden wij u ook gebruikte fietsen aan.De BOVAG-garantievoorwaarden zijn uiteraard van toepassing.


De werkplaats

Leenfiets

Fiets van je werk

Nationale Fiets Projecten

Bedrijfsfietsen Nederland

Gem Vlaardingen

Unigarant