Bij aanschaf van een nieuwe fiets of fietsslot worden altijd twee fietssleutels meegeleverd. Altijd handig voor het geval u één sleutel verliest.

Bij verlies van één sleutel is het raadzaam om meteen een extra sleutel bij te bestellen.

Hieronder een aantal praktische tips waar u rekening mee dient te houden:

Tip 1: noteer na aanschaf altijd uw sleutelnummer!( en/of controleer het sleutelnummer op uw aankoopfactuur) u kunt dan ook bij verlies van beide sleutels altijd een nieuwe sleutel(s) bestel-len. Het is namelijk niet mogelijk om een nieuwe sleutel te bestellen zonder sleutelnummer! Zonder sleutelnummer kunnen wij helaas niets voor u doen.

Tip 2: U vindt het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel, de aankoopfactuur, de garantiekaart, het stalen rond fiche bevestigd aan de sleutel of op de polis van uw fietsverzekering. Het nummer bestaat uit cijfers en/of letters.

Tip 3: Wanneer uw fiets verzekerd is tegen diefstal bent bij u verlies van een sleutel verplicht om zelf rechtstreeks uw bestelling van de reservesleutel door te geven aan uw verze-keringsmaatschappij. Bij diefstal van uw fiets moet u namelijk twee originele fietssleutels aan de verzekeringsmaatschappij kunnen overleggen. De reservesleutel die u ontvangt, is gemerkt met een C van copy. Daar dient u zelf de verzekeringsmaatschappij van op de hoogte te stellen.

Welke typen sloten hebben een sleutelservice?

Voor Trelock sleutels klik op onderstaande link stuurt u een mailtje met  uw naam, adresgegevens en sleutelnummer en de bestel/betaal instructie wordt u toegestuurd.

Vermeld bij uw bestelling altijd:
1 het sleutelnummer
2 het aantal
3 uw naam én volledig adresAXA Basta Online Sleutelservice wordt verleend op het grootste gedeelte van het AXA Basta slotenassortiment. De sloten zijn verkrijgbaar in meerdere kleurstellingen en/of uitvoeringen en dragen de merknaam AXA of Basta.

Klik op onderstaande link om de AXA Basta Online Sleutelservice binnen te gaan. Voor ABUS sleutels klik op onderstaande link stuurt u een mailtje met  uw naam, adresgegevens en sleutelnummer en de bestel/betaal instructie wordt u toegestuurd.

Vermeld bij uw bestelling altijd:
1 het sleutelnummer
2 het aantal
3 uw naam én volledig adres

Heeft u door omstandigheden met spoed een sleutel nodig?
Geef dit aan bij uw bestelling, dan behandelen we uw aanvraag met voorrang.

U ontvangt van de afdeling sleutelservice een mail retour waarin vermeld wordt wat de kos-ten zijn en naar welk gironummer u dit bedrag vooruit kunt overmaken. Na ontvangst van uw betaling verzenden wij de sleutel(s) binnen twee werkdagen. Enkele type sleutels hebben een levertijd van 8 werkdagen, daarvan wordt u in de retourmail op de hoogte gesteld.

De hier geplaatste informatie is door de sleutelleveranciers verstrekt en de verantwording voor de afhandeling van uw sleutelbestelling ligt bij de sleutelleveranciers.