Disclaimer


Leen de Jager Tweewielers stelt alles in het werk om de informatie op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft geen garanties t.a.v. de juistheid van de verstrekte informatie. Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de site aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van prijs-wijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen kunnen in detail verschillen met de werkelijkheid.

De intellectuele eigendomsrechten op alle op deze site aanwezige informatie zijn voorbehouden aan Leen de Jager-Tweewielers en de houders der rechten van de gelinkte websites en/of documen-ten/afbeeldingen. Het is niet toegestaan om informatie en afbeeldingen afkomstig van deze website, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming der rechthebbenden, te kopiŽren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

Deze website kan links bevatten naar niet Leen de Jager-Tweewielers-web-pagina`s. Leen de Jager-Tweewielers is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van de op onze website gelinkte webadressen.